top of page

Vi er klare for Navy Race 2019! Er du?

Da er det bare i overkant av 2 mnd igjen til Navy Race 2019 går av staben, og Team Jenter i Forsvaret begynner å fylle seg opp!


På Navy Race får du en solid dose av livet i grønt. Selve løpet skjer i militære omgivelser og hindrene vil ha militært tema. Navy Race OCR gjennomføres på Karljohansvern Orlogsstasjon i Horten - Med sine kanoner, skyttergraver, krigsskip og ubåt er det den perfekte setting for et militærinspirert hinderløp. Løpet skjer rundt kanontårn, over krigsskip, under ubåter, forbi torpedobåter, i skogen, i strandkanten og på dypet +++ Dette blir rått og moro!


For mere informasjon om løpet og tidspunkt se: www.navyrace.no


Det er ingen begrensning for hvor mange vi blir i teamet, og om vi blir mange er der mulig vi også deler oss opp, men dette tar vi på dagen! Vi kommer til å ha en egen stand, holdepunkt hvor vi kan oppbevare sakene våre og hvor vi kan bli litt bedre kjent!


Alle som melder seg på under TEAM JENTER I FORSVARET får GOODIEBAG med T-skjorte og litt diverse snaks og småting! <3


Om du og din venn ønsker å være med oss på dette send oss en PM på insta så legger vi deg/dere inn i vår facebook gruppe!Vi har også en rabattkode til deg/dere hvor dere får 20% avslag på påmeldingen

KODE : "JIF19" til alle våre følgere!


Vi gleder oss til å se deg denne dagen!
Photo i samarbeid med www.mobissen.no


Comments


bottom of page