top of page
20190311OEV_0O3A8943.jpg

TEAM
ET

Dette er en uoffisiell forsvarsprofil som er til for å motivere og rekruttere jenter til å velge førstegangstjeneste eller utdanning i Forsvaret.

Her deler vi opplevelser, erfaringer, og annen nyttig informasjon. Still gjerne spørsmål om du lurer på noe ang. førstegangstjeneste og utdanning innenfor Forsvaret!

Vår hjemmeside er til for at jenter kan dele sine historier og egne erfaringer for at andre kan få et innblikk i hverdagen til jenter som er eller har vært i Forsvaret.

Grunnlegger Jennie-Lovise N. Bjerke @jennielovise

Jobber som markedsansvarlig i en stiftelse som jobber for å forhindre vold og voldtekt, og freelance med web og markedføring.

Jeg var inne i førstegangstjenesten i 2014/2015 og trivdes stort! Var stasjonert i Bardufoss som medic på Rustad leir. 

Jobbet også 3,5 år for HV-01 Polar Bear IV Innstatstyrken.

Har jobbet som personlig trener og instruktør aktivt i 8år. 

 

 Under mitt opphold i førstegangstjenesten startet jeg instagram-kontoen @jenteriforsvaret og nettsiden www.jenteriforsvaret.no . Det er i dag en uoffisiell «forsvarsprofil»,  som har som formål å dele erfaringer og gi informasjon til jenter som ønsker seg inn, eller jobber i Forsvaret.  Videre å bedre deres hverdag ved å skape trygge og motiverende omgivelser. Jeg har en stor lidenskap for at jenter skal bli best mulig forberedt på sitt år i førstegangstjenesten.

I løpet av årene har Instagram-kontoen fått en betydelig følgerskare, og skapt et stort engasjement for kvinner i Forsvaret. I 2021 var jeg så privilegert at jeg mottok «Forsvarsmedaljen med Laurbærgren» av Forsvarssjefen for mitt arbeid og engasjement for jenter i Forsvaret, og for å være en tydelig stemme i media for å bekjempe seksuell trakassering og bidra til likestilling i Forsvaret.   

boots-of-soldiers-with-practicing-PYCG2Z

AMBASSADØRER

IMG_2523.jpg

Julie Therese

@juliietherese

IMG_2524.jpg

Stine

@stineraknes

IMG_2525.jpg

Sanna Cecilie

@Sannacecilie

IMG_2527.jpg

Natasha Vingereid

@k9_norway

bottom of page