top of page

JENTECAMP 2023!

Oppdatert: 28. mar. 2023

Hei jenter!

//REKLAME //SAMARBEID

I samarbeid med @pakning.pa vil vi arrangere JENTECAMP!


Skal du i førstegangstjenesten, på et opptak, delta på en lenger konkurranse, eller vil du bare utfordre og bli bedre kjent med deg selv og tøye egne grenser? Da passer denne helgen for deg!


Treningshelgen passer deg som ønsker å utvikle deg selv fysisk og mentalt i trygge omgivelser sammen med andre jenter. Vi lærer deg metoder og øvelser slik at du evner å prestere bedre under fysisk og mentalt krevende forhold. Det du lærer gjennom denne helgen vil du kunne bruke på mange andre arenaer i livet. Privat og i jobbsammenheng. Det er en opplevelse for livet som kan forandre måten du vurderer andre utfordringer du møter på.


Når: Lørdag 29. til søndag 30. april


Hvor: Oscarsborg festning utenfor Oslo.

Varighet: 2 dager (en overnatting )


Aldersgrense: 16år

Praktisk gjennomføring: Treningen veksler mellom teoriundervisning, praksis og erfaringsutveksling mellom deltakerne.

Før du kommer: I forkant av treningen vil du få tilsendt et spørreskjema på e-post hvor vi blant annet spør om hvilke forventninger du har til helgen og hva du ønsker å oppnå. I tillegg vil du få en liste med utstyr og klær som du skal ta med deg.

Sikkerhet: Vi bruker metoder fra Forsvaret og politiet. Alle øvelser er risikovurdert og instruktørene har bred erfaring i å arrangere slike type treninger. Hos oss får du testet dine egne grenser i trygge omgivelser.Hvorfor JENTECAMP?

Det er ikke et skille mellom kjønn som er grunnen. Det planlegges også treningskamp for alle. Men det er vel ikke ukjent at mange jenter vegrer seg for å delta f.eks. på treningssenter o.l., men deltar i større grad dersom det er "girls only". I tillegg er det enkelte utfordringer som skiller seg mellom kjønnene, som ikke handler om fysisk eller mental kapasitet, men rett og slett biologiske forskjeller.

Med jentecamp er det dermed lettere å utveksle erfaringer og ta tak i disse i større grad enn på en camp for alle. Det er derfor ikke på grunn av fysisk eller mental kapasitet skillet gjøres, men for å skape rom og takhøyde for jenter å delta.


Hvem kan delta?

Alle jenter over 16år som ønsker en utfordring og en opplevelse av mestring!

"Jentecamp er designet for de som skal i førstegangstjenesten, på opptak og seleksjon, ekspedisjon, eller andre ekstreme påkjenninger." Førstegangstjeneste er bare et av flere eksempler som kan være aktuelle for jentene som skal på Jentecamp. Dvs det er rettet mot de som ønsker å prestere i situasjoner hvor det kreves en fysisk og mental kapasitet. En jente på 27 år som skal på opptak i UEH eller beredskapstroppen skal kunne få et utbytte av å delta, og en jente som tenker å gå over Grønland.


Les mer om eventet, til påmelding:


Bildesamling fra jentecampen i oktober 2022:


Comments


bottom of page