17 mai tale

Jeg har blitt spurt om å holde tale på 17 mai etter Borgertoget kl 17 i parken. Hjeelp, dette er nytt for meg! Jeg har aldri holdt en eneste tale i hele mitt liv så det kan jo bli spennende. Men i bunn og grunn så gleder jeg meg veldig mye, selvom det er litt nerver rundt tanken! Det er så klart en stor tillitserklæring å bli spurt om å holde talen for kongen og styrings-maktene i hjembyenm Horten. Nå er jo jeg over gjennomsnittet glad i Horten, så det er en stor ære å få muligheten til noe sånt! #hortenlove


Så, hvor skal jeg starte? Temaet for talen kommer til å være om litt av det jeg har vært igjennom siste året, Forsvaret, seksuell trakassering og kvinners historie gjennom tidene, etc.

Er bare litt over 1 uke igjen og jeg har litt av en jobb foran meg, så klar ferdig skriv!

Wish me luck, gonna need it ;)


Foto: Øysten Vårdal/Forsvaret

63 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle